Improving the quality of life!

Bij Tapas de Buurvrouw zetten wij maatschappelijk & betekenisvol ondernemen graag bovenaan. Daarom stellen wij onszelf steeds de vraag hoe we met ons bedrijf kunnen bijdragen aan de maatschappij. De Buurvrouw is trotse donateur van Stichting Haarwensen. Haarwensen schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen tot en met 18 jaar die, door medische… Lees verder »

Valentijnsdag winnaars

Afgelopen vrijdag was het Valentijnsdag en wij als team kijken terug op een zeer geslaagde dag! Tapas de Buurvrouw had een like & win actie bedacht voor een diner en ontbijt. Onze volgers konden een diner en/of een ontbijt voor twee personen winnen. Vele volgers op Facebook hebben het bekeken, een duimpje gegeven en gedeeld… Lees verder »

2020!

In begin 2020 gaan wij de Buurvrouw omtoveren tot een paleisje. Het Tapas restaurant krijgt een nieuwe mooie en vooral een gezellige uitstraling waarbij iedereen zich thuis voelt.

All you can eat

Binnenkort wordt bij ons het TAPAS eten omgetoverd naar een “all you can eat” concept. Uiteraard blijven de mogelijkheden tot het bestellen van de TAPAS mix en de TAPAS borrelplanken van zelfsprekend. Houd onze site in de gaten voor de exacte datum.